Edsätra vård- och omsorgsboende

Edsätra är ett vård och omsorgsboende som drivs som en idéburen verksamhet utan något vinstintresse. Verksamheten består idag av ett demensboende och ett somatiskt vård och omsorgsboende.

Deras historik och erfarenhet sträcker sig mer än 160 år tillbaka och får toppbetyg år efter år i den årliga brukarundersökningen som görs av Stockholm stad.

Samarbete

Harmoni Care levererar ett modernt trygghetslarm som tjänst förberedd för framtiden med integrationer mot bl.a. medicinskåpslås, låssystem, CCTV-system samt brandlarm.

För att läsa mer om Edsätras vård- och omsorgsboende kan ni besöka deras hemsida: https://edsatra.se/.

Ett suveränt äldreboende

Ett boende med hög personaltäthet och kunnig personal tillgänglig dygnet runt. Utifrån deras kristna inriktning är de lyhörda för de boendes behov och strävar ständigt efter att skapa ett hem och en boendemiljö med trygghet och möjlighet att påverka vardagen.

Mat i fokus

Ett stort fokus på boendet är maten som lagas och serveras från deras eget kök. Under ledning av kökschefen lagas all mat med färska närodlade råvaror och grönsaker.


Personalen berättar

Trygghetslarmet är enkelt att använda och har många smarta funktioner för behovsstyrning av exempel tillbehören till brukaren.
Även larmapplikationen är smart och genomtänkt, en bra finess är att man kan administrera hela systemet med sin mobiltelefon.

Levererade tjänster

Nedan är ett urval av levererade tjänster på boendet

Trygghetslarm

Vårt nya smarta trygghetslarm

Brandlarm med integration

Inomhuspositionering och följning av larm från brukare

Låsintegration

Trygg låsning av egna lägenheten

Trygghetskamerasystem

Aktivitetsstyrda trygghetskameror för allmänna utrymmen

Passagesystem

Ett komplett integrerat passagesystem är installerat och integrerat med trygghetslarmet